Pulsoximetru pedriatic LCD cu unda pletismografica Oxym401

 
Retur Gratuit
Livrare Rapida
Retur Gratuit
Trusted Shops zertifiziert
  • med_oxym401baby
445,00 RON

TVA inclus

In stoc, Livrare imediata

Cantitate
 
Pulsoximetrul pediatric LCD cu unda pletis mografica, pentru copii cu diametrul...Mai multe
Informații produs "Pulsoximetru pedriatic LCD cu unda pletismografica Oxym401"

Pulsoximetrul pediatric LCD cu unda pletismografica, pentru copii cu diametrul degetului intre 8 si 12 mm

Indicatii:

Datele pulsoximetriei sunt necesare atunci cand oxigenarea pacientului poate fi instabila, cum ar fi zonele de terapie intensiva, sau in departamentul de urgenta a unui spital. Folosit, de asemenea, ca tehnica de evaluare a pacientilor cu boli cronice, in asistenta medicala primara si a pilotilor care dirijeaza avioane depresurizate.

Nevoia de oxigen a unui pacient este esențială pentru viață; nici un om nupoate trai fără oxigen. Deși pulsoximetrele sunt  utilizate  pentru a determina gradul de oxigenare a sângelui, aceasta nu poate determina metabolismul oxigenului  sau cantitatea de oxigen folosita de catre un pacient.În acest scop, este necesar să se măsoare de asemenea, nivelurile de dioxid de carbon (CO2).Oximetria pulsului poate fi de asemenea utilizata pentru a detecta anomalii în ventilație.Cu toate acestea detectarea hiperventilatiei este afectată de utilizarea de oxigen suplimentar si doar atunci cand pacientii respira aerul camerei anomaliile  ale functiei respiratorii pot fi detectate în mod fiabil.Prin urmare,administrarea  suplimentara rutinara de oxigen poate fi nejustificată în cazul în care pacientul este capabil să mențină o oxigenare adecvată cu aer ambiant, deoarece poate duce la hiperventilație nedetectata


 

Accesorii incluse:
  • 1 incarcator baterii
  • 1 baterie
  • 1 cutie protectoare externa
  • 1 curea pentru agatat

 

Link-uri către "Pulsoximetru pedriatic LCD cu unda pletismografica Oxym401"
Doriti sa grabiti procesul de cumparare? Introduceti datele de mai jos si va sunam in cel mai scurt timp pentru preluarea comenzii.
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Pulsoximetru pedriatic LCD cu unda pletismografica Oxym401"
Ultimele vizualizate